Τίτλος

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΕ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!
Συνάδελφοι,
Οι πολιτικές που εφαρμόζουν κυβέρνηση-Ε.Ε.-ΔΝΤ οδηγούν πλατιά στρώματα της κοινωνίας σε απόγνωση, φτώχια, καταστροφή. Απέναντι στην κατακρήμνιση της Παιδείας, της Υγείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης, απέναντι στις μαζικές απολύσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, απέναντι στον κυβερνητικό αυταρχισμό, οι εργαζόμενοι απαντούμε με Αντίσταση και Αλληλεγγύη. Την ώρα που οι ντόπιοι και διεθνείς ενορχηστρωτές της κοινωνικής καταστροφής επιλέγουν στο βωμό της κρίσης να θυσιάζουν και να ξεζουμίζουν εργαζόμενους για να κερδοφορούν επιχειρήσεις και διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα επιλέγουμε να σταθούμε αλληλέγγυοι σε συναδέλφους μας που βρίσκονται υπο διαθεσιμότητα-απόλυση.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και όλο τον Ηρακλειώτικο λαό να κάνουν το πρώτο απαραίτητο βήμα κάθε δίκαιου αγώνα, που δεν είναι παρά η συμπαράσταση και η έμπρακτη αλληλεγγύη προς κάθε απολυμένο, κάθε κατατρεγμένο, κάθε ανυπεράσπιστο.
Σας προσκαλούμε στη συναυλία Αντίστασης και Αλληλεγγύης που διοργανώνει ο Συντονισμός Α'βάθμιων Σωματείων, Επιτροπών Αγώνα και Εργαζομένων για την οικονομική ενίσχυση των υπό απόλυση συναδέλφων μας καθηγητών, διοικητικών του Πανεπιστημίου, σχολικών φυλάκων και εργαζομένων της ΕΡΑ Ηρακλείου.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 15/11, στις 19:00, στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου.
Συμμετέχουν-στηρίζουν οι μουσικοί :
• Ross Daly , Κέλυ Θωμά, Γιώργος Μαυρομανωλάκης, Μαρία Φασουλάκη, Μιχάλης Κονταξάκης, Ταξιάρχης Γεωργούλης & Σοφία Ευκλείδου.
• Νίκος Χρονάκης & Μηνάς Παιγνιωτάκης
• Λίντα Αθανασοπούλου & Λίλυ Δάκα
• Jazzoo quartetto : Λαμπράκης Μιχάλης, Πολύδωρος Φραντζεσκάκης,Γιάννης Καπετανάκης & Έμιλυ Ρούμελη

Τιμή Ενίσχυσης: 5 ευρώ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου